Opet zajedno

Ovaj dio foruma je namijenjen braniteljima i članovima njihove obitelji kako bi međusobno razmijenili svoja iskustva i načine nošenja s psihosocijalnim problemima poput pandemije COVID19 i potresa te reintegracijom u civilno društvo i odnos s obitelji.

Sve vaše priče, prijedloge i stavove slobodno podijelite s vašim suborcima kako bi si međusobno pomogli i dali podršku te pokazali kako nismo sami u svakodnevnim izazovima.
Odgovorite
marijakronja
Postovi: 17
Pridružen/a: pet svi 29, 2020 7:46 pm

Opet zajedno

Post Postao/la marijakronja »

Dragi naši članovi,
s radošću vas informiram da smo konačno dobili prostor i preselili na adresu Šenoina ul. br. 11, Zagreb. Karta kako nas pronaći nalazi se na našoj web stranici pod linkom kontakti.
Radno vrijeme s strankama je od 9,00-13,00 sati. Govorimo o rješavanju statusnih i ostalih pitanja, ali naši susreti traju ujutro od 8,00 do 15,00 sati. Molim vas pridržavajte se epidemioloških mjera, čuvajte svoje zdravlje i zdravlje svoje obitelji.

Veseli me susreti s vama i naša druženja, obzirom na ovu pandemiju i sve nepogode koje su zadesile Udrugu, nismo se dali i od 24.07.2020. do 10.05.2021. radili smo od doma, i malo ćemo se hvaliti odradili dobar posao. Ukupno smo pomogli pri realizaciji 26 projekata a 10 je provela Središnjica uz vašu beskrajnu podršku.

Nadam se da vas nije slomio COVID - 19 i potresi, svima nam je teško i nakraju snaga smo, ali ti zadnji atomi su najjači. Izdržat ćemo i pandemiju i nadam se vrlo brzo nalaziti se u velikom broju.

Nažalost 09.svibnja 2021. navršena je 1 godina od kada nas je napustio naš Rambo- Siniša Mataija, jedn od osnivača naše Udruge, heroj Domovinskog rata, pokoj vječni daruj mu Gospodine. Sjećajući se Rambike kreću suze, pišimo se, javljamo se jedni drugima tako smo malo zajedno, da nam ovaj život ne preleti prebrzo.
U mislim s svima vama , Marija

Odgovorite