COVID19 pandemija

Ovaj dio foruma je namijenjen braniteljima i članovima njihove obitelji kako bi međusobno razmijenili svoja iskustva i načine nošenja s psihosocijalnim problemima poput pandemije COVID19 i potresa te reintegracijom u civilno društvo i odnos s obitelji.

Sve vaše priče, prijedloge i stavove slobodno podijelite s vašim suborcima kako bi si međusobno pomogli i dali podršku te pokazali kako nismo sami u svakodnevnim izazovima.
Odgovorite
marijakronja
Postovi: 15
Pridružen/a: pet svi 29, 2020 7:46 pm

COVID19 pandemija

Post Postao/la marijakronja »

Dragi moji,

Obzirom da bolujem od astme dulji niz godina, moram priznati da mi COVID 19, unio veliku pomutnju moj život. Živim u polu izolaciji, eventualni odlazak do ureda (koji je uništen potresom i poplavom) jer se nalazi u Centru Grada i povratak natrag su sva moja kretanja. Informacije koje dolaze izazivaju mi nemir, a najviše me brinu načini zaštite.

Vaša Marija

niksa
Postovi: 4
Pridružen/a: pet lis 23, 2020 11:31 am

Re: COVID19 pandemija

Post Postao/la niksa »

Draga naša Marija!

Molim te da se čuvaš i smanjiš potencijalnu izloženost na najmanju moguću mjeru . Naš prijatelj pulmolog prof. Alerić mi je rekao da spadaš u posebno rizičnu skupinu tako da te moramo paziti. Puno hvala tebi i Vedranu što ste primili udrugu u svoj dom (nemam uopće ideju kako bi udruga preživjela poplavu, pandemiju i potres). Ja sam na raspolaganju za što god treba.

Nikša Barlović

marijakronja
Postovi: 15
Pridružen/a: pet svi 29, 2020 7:46 pm

Re: COVID19 pandemija

Post Postao/la marijakronja »

Hvala dragi Nikša,
tvoje riječi mi puno znače, i daju mi podstrek da i dalje imam snage za sve, čuvaj se jer i ti nam beskrajno trebaš. lp Marija

Odgovorite